Håndlæser eller håndtaskesælger?

De fleste mennesker går med en drøm!

Håndlæser eller en webshop med håndtasker, halstørklæder og kaninveste, du bestemmer selv.
Det er netop det, at bestemme selv, der er den store drøm. De fleste parre så den drøm, med en hobby, interesse eller passion de har. Desværre har den slags det med, at svinde ud med tiden.

Du bør derfor tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger, hvad du skal kaste dig over.
Måske du har hørt, om en pige der elskede at synge? Det eneste hun ønskede sig, var at kunne leve af sin musik. Da hun slog igennem, som sanger, troede hun hendes lykke var gjort. Men pludselig føltes det hun tidligere elskede, som kedeligt arbejde.

Det er ikke alle Hobby’s der skal blive til en levevej.

E-Gaming er meget fremme i medierne, og det er helt sikkert, der er en levevej der for dem der virkelig brænder for det. Men at spille computer spil, man selv kan vælge og skifte mellem, er en ting. Noget helt andet er det, når du er tvunget til, at udfører det samme om og om igen.

Jeg tror du har forstået budskabet. Husk også på, de mindre sjove opgaver, som f.eks. at lave regnskab, optælle lager, promoverer og reklamerer for at finde kunder, eller sponsorer.

Friheden er ægte!

Hvis du er noget her til, så lad mig mundre dig op igen. Friheden er ægte, når først du slår igennem.
Ja der er stadig kunder, der skal passes osv. Men der er også friheden, ved at kunne vælge hvor mange kunder man vil have, hvis du kan nøjes med 3 om ugen som håndlæser så nyd det.
For at nå den frihed, skal der helt sikkert også arbejdes. Det er derfor en god ide, at lave lidt research først.
Er der et marked, for det du ønsker at leve af? Er der plads til dig på det marked, hvad kan du tilbyde som de andre ikke tilbyder? Hvad skal du have hjælp med for at komme igang? Skal du starte dit eget helt fra bunden, eller er der franchises, affiliates eller lignende du kan koble dig på?

Fordelen ved de sidste er, at du kan fokuserer på det du holder mest af. Men hvis du ikke kan li’ at fortælle folk om dit produkt, promoverer / sælge det. Så skal du nok glemme alt om frihed og beholde dit job.